Covid-19 is niet voorbij….

Covid-19 is niet voorbij….

We zien de besmettingen dagelijks oplopen naar onkenbare hoogte. Schrokken we 3 maanden geleden van 20.000 besmettingen per dag, nu tikken we met gemak de 35.000 of hoger aan. Omicron kan dan wel minder ziekmakend zijn, het virus is zéér besmettelijk en treft momenteel veel mensen in ons land. Ook is nog niet bekend hoe snel het herstel is na een infectie met het Omicron virus, met andere woorden: kan de Omicron variant ook “Long Covid” veroorzaken?
Veel mensen zijn Covid-19 moe. De maatregelen die onze regering neemt worden vaak niet juichend ontvangen. Toch is het van belang dat we ons wapenen tegen dit virus.

Onze Neo-Tec© apparaten kunnen u daarbij helpen. Door de geavanceerde filtertechnieken zorgen de XJ-3800A, XJ-3900A en de AH-HC300W ervoor dat het virus wordt gedood! Deze apparaten zijn voorzien van zowel UV-C filtering in combinatie met het belangrijke Tio² filter. Alleen deze combinatie doodt het Covid-19 virus.

Het plaatsen van een luchtreiniger van Neo-Tec© kan er voor zorgen dat de luchtkwaliteit in uw huis op topniveau is en helpt u niet alleen tegen het Covid-19 virus! Onze machines helpen ook bij bijvoorbeeld Hooikoorts, luchtwegen aandoeningen zoals Astma, Allergieën zoals voor huisdieren en Fijnstof!

Kies voor een veilige en gezonde leefomgeving, kies voor een Ionizer van Neo-Tec©! U krijgt er geen spijt van…

Deel deze pagina