Covid-19 buiten de deur!

Covid-19 buiten de deur!

We worden overspoeld door luchtreinigers die u zouden beschermen tegen het Coronavirus. Een HEPA filter zou het wonder zijn dat Covid-19 tegenhoudt. De ene luchtreiniger wordt nog goedkoper aangeboden dan de andere met de belofte het virus tegen te gaan. Maar houdt een HEPA filter het Coronavirus wel tegen??

Het doden van virussen is vooral effectief door de samenwerking van (LED) UV-C licht met een Tio² filter, hoe zit dat nou precies?

De UV-C lamp neutraliseert schadelijke deeltjes die het apparaat passeren en zuivert de lucht van bacteriën en micro-organismen. LED UV-C lampen hebben een levenslange werking en hoeven niet vervangen te worden. Het Tio² filter is een titanium plaat die reageert op het UV-C licht (foto katalytisch) en een bacterie- en virus dodende werking heeft. Het Tio² filter wordt al sinds de eerste SARS epidemie in 2003 (vogelgriep) in NeoTec© in luchtreinigers toegepast en zorgt dat virussen worden afgebroken zich niet verder in de ruimte kunnen verspreiden. Dit filter heeft een levenslange werking en hoeft niet vervangen te worden.

Let er dus bij een aankoop van een luchtreiniger op dat deze UV-C licht in combinatie met een Tio² filter heeft. Bij Ionizer.nl kunt u kiezen voor de topmodellen NeoTec© AP-HC 300W en de NeoTec© XJ-3900A of het budgetmodel NeoTec© XJ-3800A. Deze luchtreinigers zijn voorzien van deze samenwerkende filtertechnieken en hebben de beste werking tegen verspreiding van het Covid-19 virus in binnenruimten.

Tot slot willen wij u erop wijzen dat gebruik van een luchtreiniger geen volledige garantie geeft dat u géén Corona kunt oplopen. Wanneer de virusdeeltjes echter door de machine gezogen worden zullen deze onschadelijk worden! Door de luchtreiniger op de juiste manier te gebruiken zal de kans op Corona verspreiding in de ruimte waar de machine staat aanzienlijk verminderd worden.

Deel deze pagina