Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie


Ionizer.nl is sinds 2003 de luchtreiniger shop voor schone en frisse lucht in huis, op kantoor en onderweg. Wij zijn de officiële dealer en importeur van NeoTec© luchtreinigers in de Benelux. Ons brede assortiment biedt u een keuze uit modellen geschikt voor kleine, middelgrote en grote ruimtes (tot ca. 125m²).

De combinatie van verschillende reinigingstechnieken verbeteren de kwaliteit van de binnen lucht en zorgen voor een schone en gezonde leef- en werkomgeving. Een schoon en gezond binnenklimaat geeft u meer energie, verbetert de weerstand en voorkomt ziektes.

NeoTec© luchtreinigers hebben een CE-keurmerk en zijn zeer energiezuinig in gebruik. Door de compacte vormgeving zijn onze luchtreinigers  eenvoudig in elke ruimte te plaatsen.


Ionizer.nl B.V.
Zuidereinde 194-A
1243 KP  ‘s-Graveland

Email: info@ionizer.nl
Telefoonnummer: +31 (0)35 582 2202

BIC: ABNANL2A
IBAN: NL28ABNA 0476 4736 59

Kvk nummer: 50057413
BTW nummer: NL8225.16.007.B01


Ionizer.nl heeft service hoog in het vaandel staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Snelle levering, goede garantievoorwaarden en een goede klantenservice zijn onze speerpunten!

Snelle levering

Ionizer.nl is de officiële dealer van NeoTec© luchtreinigers. Daarom zijn onze producten altijd op voorraad en kunnen wij snel leveren. Als u op werkdagen voor 16.00 uur besteld en betaald, wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd!

Aanbiedingen

Op Ionizer.nl vindt u regelmatig een aanbieding die bij u past. Aanbiedingen worden op de website, Facebook en Twitter kenbaar gemaakt.

Garantie

Ionizer.nl heeft veel vertrouwen in haar producten. Op al onze producten is een garantietermijn van 2 jaar van toepassing (m.u.v. filters en lampen), mocht een product binnen 2 jaar na aankoop defect raken dragen wij zorg voor reparatie of vervanging van het product.

Wanneer uw product defect raakt buiten de garantietermijn proberen wij alsnog een passende oplossing te vinden. Mocht er iets defect zijn aan uw luchtreiniger dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.