Allergie voor huisdieren verminderen met een luchtreiniger

Allergie voor huisdieren

Heeft u een allergie voor huisdieren of krijgt u een allergische reactie in het bijzijn van uw huisdieren? Hierbij valt te denken aan last van rode ogen, niezen, jeuk en/of benauwdheid. Deze klachten zijn te verhelpen of te verminderen met behulp van de luchtreinigers van Ionizer.nl!

Een veilige omgeving voor u en uw huisdier

Zowel mensen als dieren houden van een veilige en schone leefomgeving, maar wist u dat één op de tien mensen allergisch is voor één of meerdere huisdieren? Bij een allergische reactie geeft uw afweer systeem een reactie op een stof die hij niet herkend of niet lichaamseigen is, met als gevolg de eerdergenoemde klachten.

De bekendste vormen zijn natuurlijk het hebben van een honden– of kattenallergie, vanwege de haren. Naast deze grote ‘boosdoeners’, denkt men vaak niet aan vogels en andere kleine huisdieren. Ook zij kunnen een allergische reactie teweeg brengen, vanwege de kleine huidschilfers, fijnstof en haren. Dit zorgt voor een slecht binnenklimaat.

Waarom een luchtreiniger?

Luchtreinigers van Ionizer.nl kunnen u helpen om de klachten van een allergie voor huisdieren dragelijk te maken of te laten verdwijnen. Onze producten kunnen uw aandoening niet genezen maar helpen u wel om de symptomen te verminderen of te laten verdwijnen. Zo kunnen u en uw huisdier weer prettig in één ruimte verblijven.

Aanbevolen luchtreinigers

Hoe werkt het?

Door de ioniserende werking van de luchtreinigers van Ionizer.nl heeft u een aanzienlijke hoeveelheid minder allergene stoffen in de lucht, waardoor uw allergie voor huisdieren zal verminderen. De diverse filters in de luchtreinigers filteren 99,97% van al het fijnstof, haren en andere deeltjes uit de lucht. Het Tio2-filter en de UV-lampen doden bacteriën, virussen en andere schadelijke stoffen in de lucht. Zo vermindert u de kans op infecties op uw huisdieren aanzienlijk. Het koolstoffilter elimineert ook nog eens alle nare geurtjes die zich in de ruimte bevinden. Luchtreinigers van Ionizer.nl geven u en uw huisdier schone, frisse en gezonde lucht!

”Met een krachtige ioniserende luchtreiniger kun je vrijwel zonder problemen en medicatie je geliefde huisdier(en) houden”

Allergie voor huisdieren luchtreiniger
has been added to your cart.
Afrekenen