Klantenservice

Garantie en Retouren

De wettelijke garantie bedraagt 2 jaar op onze producten (m.u.v. filters, uv-lampen en ionisatiedraden). Op ieder product zit standaard een wettelijke garantie. Dit betekent dat Ionizer.nl er voor staat dat een artikel in goede staat verkeert en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren zoals u mag verwachten.

Mocht het product defect zijn maar buiten de garantietermijn van 2 jaar vallen, wil dat nog niet zeggen dat wij niets voor u kunnen betekenen. Ionizer.nl zal er alles aan doen om samen met u een passende oplossing te vinden.
Lees meer…

Betalen en Levering

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Heeft u hulp nodig bij het afrekenen met iDeal? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de demo van iDEAL!
Lees meer…

Inloggen op uw account

Klik hier om in te loggen op uw eigen Ionizer.nl account!

Over ons

Ionizer.nl is sinds 2003 uw online luchtreiniger shop voor schone en frisse lucht in huis, op kantoor en onderweg. Wij zijn de officiële dealer en importeur van NeoTec© luchtreinigers in de Benelux. Ons brede assortiment biedt u een keuze uit modellen geschikt voor kleine, middelgrote en grote ruimtes (tot ca. 70m²). De combinatie van verschillende reinigingstechnieken verbeteren de kwaliteit van de binnenlucht en zorgen voor een schone en gezonde leef- en werkomgeving. Een schoon en gezond binnenklimaat geeft u meer energie, verbetert de weerstand en voorkomt ziektes.

NeoTec luchtreinigers hebben een CE-keurmerk en zijn zeer energiezuinig in gebruik. Door de compacte vormgeving zijn onze luchtreinigers ook eenvoudig in elke ruimte te plaatsen.
Lees meer…

Bedrijfsinformatie

Ionizer.nl is sinds 2003 uw online luchtreiniger shop voor schone en frisse lucht in huis, op kantoor en onderweg. Wij zijn de officiële dealer en importeur van NeoTec© luchtreinigers in de Benelux. Ons brede assortiment biedt u een keuze uit modellen geschikt voor kleine, middelgrote en grote ruimtes (tot ca. 70m²).
Lees meer…

Contact met Ionizer.nl

klik hier voor onze contact informatie!

Privacyverklaring Ionizer.nl

Ionizer.nl, gevestigd te ‘s-Graveland, is verwerker van en verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Lees hier ons complete Privacyverklaring

2e kans product, wat is dat??

  • Een product wat binnen 14 dagen is teruggekomen omdat de klant toch een andere keuze heeft gemaakt
  • Een product wat tijdens transport beschadigd is geraakt
  • Een product wat kleine kleurverschillen of kleine krasjes bevat


Lees meer…

Ionizer.nl heeft een Webshop Keurmerk

Ionizer.nl is aangesloten bij Webshop keurmerk. Als onafhankelijke organisatie certificeert Webshop keurmerk internetwinkels, waarbij aan voorwaarden en gedragsregels moet worden voldaan. Om haar ledenbestand op een hoogwaardig niveau te houden voeren zij periodieke controles uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen.
Lees meer…

Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:

info@ionizer.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Lees meer…

Onze algemene voorwaarden

1
Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk
2
Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met
de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de
Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juni 2014.
Deze Algemene Voorwaarden zullen worden gebruikt door alle leden van de Stichting Webshop
Keurmerk met uitzondering van financiële diensten als bedoeld in de Wet Financieel Toezicht en voor
zover deze diensten onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten.
Lees meer…

WhatsApp Stel uw vraag via Whatsapp