Klantenservice

Bedrijfsinformatie

Ionizer.nl is sinds 2003 uw online luchtreiniger shop voor schone en frisse lucht in huis, op kantoor en onderweg. Wij zijn de officiële dealer en importeur van NeoTec© luchtreinigers in de Benelux. Ons brede assortiment biedt u een keuze uit modellen geschikt voor kleine, middelgrote en grote ruimtes (tot ca. 125m²). NeoTec luchtreinigers hebben een CE-keurmerk en zijn zeer energiezuinig in gebruik. Door de compacte vormgeving zijn onze luchtreinigers eenvoudig in elke ruimte te plaatsen.
Lees meer…

Webshop Keurmerk

Ionizer.nl is aangesloten bij Webshop keurmerk. Als onafhankelijke organisatie certificeert Webshop keurmerk internetwinkels, waarbij aan voorwaarden en gedragsregels moet worden voldaan. Om haar ledenbestand op een hoogwaardig niveau te houden voeren zij periodieke controles uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen.
Lees meer…

Betalen en Levering

Met iDEAL of via een betaallink via PAY.nl kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Heeft u hulp nodig bij het afrekenen met iDeal? Neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen u graag verder.
Lees meer…

Garantie en Retouren

De wettelijke garantie op onze producten is 2 jaar (m.u.v. verbruiksartikelen zoals filters, lampen en ionisatiedraden). Dit betekent dat Ionizer.nl ervoor staat dat een artikel in goede staat verkeert en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren zoals u mag verwachten. Mocht het product buiten de garantietermijn defect raken zal Ionizer.nl er alles aan doen om samen met u een passende oplossing te vinden.
Lees meer…

Privacyverklaring

Ionizer.nl, gevestigd te ‘s-Graveland, is verwerker van en verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Lees meer…

Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Onze medewerkers zullen proberen uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Lees meer…

Algemene voorwaarden

1
Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk
2
Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met
de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de
Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juni 2014.
Deze Algemene Voorwaarden zullen worden gebruikt door alle leden van de Stichting Webshop
Keurmerk met uitzondering van financiële diensten als bedoeld in de Wet Financieel Toezicht en voor
zover deze diensten onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten.
Lees meer…