Airconditioners

Split-unit airco wandmodel

Bent u op zoek naar een airco die geen ruimte inneemt en die netjes aan de muur hangt? Dan heeft u een wand split unit nodig. Deze airco’s worden compleet geleverd met snelkoppelingen en zijn afgevuld met koelmiddel. Het enige wat wij of u nog moeten regelen is het monteren van de airco. Wilt u dat wij dit voor u regelen neem dan vóór het bestellen even telefonisch contact op.

Mobiele airconditioner

Heeft u geen zin om een airco in uw huis te laten monteren maar heeft u toch last van de warmte? Kies dan voor een mobiele airconditioner. Deze verrijdbare airco’s zijn zeer makkelijk in gebruik. U hoeft alleen een afvoerslang naar buiten te doen en u kunt gelijk genieten van de heerlijke koele lucht.

Luchtkoeler

Wel koele lucht maar geen afvoerslang of montage? Kies dan voor een luchtkoeler. Je kunt de luchtkoeler op elke gewenste plek zetten zonder het ongemak van een afvoerslang. Makkelijk te verrijden en weinig onderhoud.

Airconditioners split units

 • 0 out of 5

  Qlima SC3725 WiFi

  De Qlima SC 3725 is een wandmodel airco met bijzonder veel comfort en luxe. Deze split airco is voorzien van een WiFi-module waardoor deze door middel van smartphone of tablet bediend kan worden. De airco is fraai vormgegeven met een plat design en een eigentijds display. Het display is dimbaar, ideaal voor gebruik 's nachts. Het splitmodel is uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. Geen gedoe dus met het afvullen met koudemiddel. Let op: enkel het koppelen van de leidingen, middels het overhalen van de eenvoudige Spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te geschieden. Doordat veel werkzaamheden zelf uitgevoerd kunnen worden, kun je veel geld besparen op de installatiekosten. Zoals alle wandmodel airco’s van Qlima is de SC 3725 uitgerust met het slimme en energiezuinige Inverter-systeem. De ruimte wordt razendsnel op de gewenste temperatuur gebracht en nagenoeg constant gehouden. Deze techniek verbruikt minder energie, gaat gepaard met minder temperatuurschommelingen en is stiller. Met de SC 3725 kun je koelen, ontvochtigen en verwarmen.LET OP:  RAADPLEEG EERST ONS SERVICETEAM VOORDAT U EEN BESTELLING PLAATST I.V.M. WISSELENDE VOORRAAD EN LEVERTIJDEN DIT PRODUCT WORDT GELEVERD MET 4 METER AFGEVULDE SLANG, EXCLUSIEF BEVESTIGINGSMATERIAAL. ZIE TAB ACCESSOIRES EN NEEM CONTACT OP MET ONZE KLANTENSERVICE
   799,00
 • 0 out of 5

  Qlima SC3731 WiFi

  In de zomer koelen en in de winter verwarmen? Geen probleem met de krachtige SC 3731. De handige snelkoppeling maakt de installatie vele malen eenvoudiger en dus goedkoper. 4 meter flexibele leidingen zijn reeds voorgemonteerd aan de binnenunit.

  Het model produceert bijzonder weinig geluid. Ideaal voor gebruik in de slaapkamer. De compressor van de SC 3731 wandmodel brengt een ruimte razendsnel op de gewenste temperatuur. Vervolgens schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau om de temperatuur nagenoeg constant te houden. Deze zogenoemde Inverter-techniek is uiterst comfortabel en verbruikt minder energie dan bij conventionele on-off modellen.

  De warmtepomp van dit model airconditioner wordt ‘s zomers gebruikt om de binnenlucht te verkoelen, maar kan ook omgekeerd benut worden om lucht te verwarmen. Dat levert een ongekend rendement op.

  LET OP:  RAADPLEEG EERST ONS SERVICETEAM VOORDAT U EEN BESTELLING PLAATST I.V.M. WISSELENDE VOORRAAD EN LEVERTIJDEN

  DIT PRODUCT WORDT GELEVERD MET 4 METER AFGEVULDE SLANG, EXCLUSIEF BEVESTIGINGSMATERIAAL. ZIE TAB ACCESSOIRES EN NEEM CONTACT OP MET ONZE KLANTENSERVICE
   999,00
 • 0 out of 5

  Qlima SC5048 WiFi

  De Qlima SC 5048 is een ideale airco voor het koelen of verwarmen van grote ruimtes. Deze wandmodel airco is de krachtigste (4700 Watt) in de serie en is uitgerust met speciale WiFi module. Zo kun je op afstand met je smartphone of tablet de airco in- of uitschakelen of de temperatuur aanpassen. Dankzij het spaarzame verbruik is deze split-unit airco een energiezuinige manier om de temperatuur in huis te reguleren.

  Verwarmen én koelen Het DC Inverter-systeem zorgt voor een ideale temperatuur zonder temperatuurschommelingen zowel ’s zomers als ‘s winters. De lucht in de ruimte wordt razendsnel op het gewenste temperatuurniveau gebracht. En vervolgens op een constant niveau gehouden, zodat onaangename temperatuurschommelingen vermeden worden. Dit alles verbruikt zeer weinig energie en maakt de unit bovendien aanzienlijk stiller.Snelkoppeling voor snelle installatie De SC 5048 wordt geleverd met 4m voorgemonteerde en voorgevulde leidingen. Dit maakt de installatie aanzienlijk goedkoper en sneller. Enkel het koppelen van binnen- en buitendeel moet door een erkend installateur verzorgd worden om eventuele lekkage van koudemiddel te voorkomen.Bekijk de praktische installatievideo .Verwarmen meer, minder uitgeven De Qlima technologie garandeert een kostenbesparende bediening met een A ++ energie-efficiëntie in de airconditioning en verwarming A +. U bent ook verzekerd van een efficiënte verwarming tot -25 ° C.Fraai design  De binnenunit van de SC 5048 past met het ranke design en het dimbare licht moeiteloos in elk interieur. Ontdek alle details en specificaties hieronder.
   1.239,00

Mobiele airconditioners