Welke luchtreiniger heeft u nodig? Bij Ionizer.nl vindt u de luchtreiniger die bij u past!

Welke luchtreiniger heeft u nodig?

Welke luchtreiniger heeft u nou nodig? Het blijft lastig, er zijn namelijk veel verschillende luchtreinigers op de markt. Er is een luchtreiniger met HEPA/Koolstoffilter maar er zijn ook UV luchtreinigers en luchtreinigers die alleen ioniseren. Wij proberen de keuze zo makkelijk mogelijk te maken voor u. In onderstaand tabel, kunt u per model zien welke filtertechnieken er in de luchtreiniger zitten. Kunt u toch geen keuze maken? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

MODEL Voorfilter Elektrostatisch Koolstof HEPA  TIO²  UV   Ionisatie Oppervlakte
Geluidsniveau
NeoTec© AP-HC300B/W vteken vteken vteken vteken vteken vteken vteken 125m² / 300m³ 20/36/ 46/53/61 dB
NeoTec© XJ-3900A vteken vteken vteken vteken vteken vteken 100m² / 255m³ 20/35/45/52/58 dB
NeoTec© XJ-3800A vteken vteken vteken vteken vteken vteken vteken 125m² / 221m³ 20/35/45/50 dB
NeoTec© XJ-3800B vteken vteken vteken vteken vteken vteken vteken 125m² / 221m³ 20/35 /45/50 dB
NeoTec© XJ-3610 vteken vteken vteken vteken vteken 60m² / 150m³ 25/40/50/60 dB
NeoTec© XJ-3500 vteken vteken vteken 60m² / 150m³ Fluisterstil
NeoTec© XJ-3100A vteken vteken vteken vteken vteken 40m² / 100m³ 22/35/45 dB
NeoTec© XJ-3100 vteken vteken vteken 40m² / 100m³ 22/35/45 dB
NeoTec© XJ-2100 vteken vteken vteken 25m² / 62,5m³ Fluisterstil
NeoTec© XJ-2000 vteken vteken 25m² / 62,5m³ Fluisterstil
NeoTec© XJ-210 vteken vteken vteken 15m² / 40m³ Fluisterstil
hoe werkt een luchtreiniger

Luchtreiniger tegen hooikoorts

Heeft u veel last van de klachten van hooikoorts? Een luchtreiniger is de ideale oplossing. De luchtreiniger zorgt ervoor dat stuifmeelpollen van grassen, planten en bomen uit de lucht gefilterd worden. Dit zijn de boosdoeners die zorgen dat u een hooikoorts aanval krijgt. Een HEPA luchtreiniger heeft het meeste effect tegen de klachten van hooikoorts.

Luchtreiniger tegen astma

Heeft u astma en wilt u de klachten verminderen? Luchtreinigers van ionizer.nl helpen bij het verminderen van deze klachten. Een luchtreiniger zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen worden gefilterd en worden om gezet naar schone en frisse lucht. Doordat de schadelijke stoffen uit de lucht worden gefilterd zullen de klachten automatisch vermindert worden.

We hebben al meerdere klanten kunnen helpen die astma hebben. Sommige klanten zijn zelfs minder medicijnen gaan gebruiken nadat zij een luchtreiniger hebben geplaatst in huis. Een HEPA luchtreiniger werkt het beste tegen de klachten van astma.

Luchtreiniger tegen huisdieren allergie

Zowel mensen als dieren houden van een veilige en schone leefomgeving. Maar wist u dat 1 op de 10 mensen een huisdier allergie heeft? Bij een allergische reactie geeft uw afweer systeem een reactie op een stof die hij niet herkend of lichaamseigen is met als gevolg rode ogen, niezen, jeuk en benauwdheid.

Een luchtreiniger zorgt ervoor dat de allergische reacties vermindert worden. De beste werking heeft een HEPA luchtreiniger tegen de klachten van huisdieren allergie.

Luchtreiniger tegen rooklucht

Het is al lang bekend dat roken slecht voor je is en dat meeroken ook schadelijk is. Behalve dat rooklucht schadelijk is komt er ook een vervelende geur vrij tijdens het roken. De roker zelf heeft hier zelf minder last van maar als de partner niet rookt of er kinderen bij zijn ervaren die de geur als vies en benauwend.

Een HEPA luchtreiniger zorgt d.m.v. het actieve koolstoffilter dat de rooklucht geneutraliseerd wordt en de luchtreiniger zal weer zorgen voor schone en frisse lucht. Ook de ionisatie functie en het Tio² filter zorgen ervoor dat de lucht wordt omgezet naar schone lucht.

Luchtreiniger voor in de slaapkamer

De slaapkamer is de ruimte waar u meestal de meeste uren per dag doorbrengt. Vandaar is het zeer belangrijk dat de luchtkwaliteit goed is in de slaapkamer. U wilt toch ook wakker worden in schone en frisse lucht? Met een luchtreiniger zorgt u ervoor dat de luchtkwaliteit optimaal is in de slaapkamer.

Er zijn meerdere luchtreinigers die zeer geschikt zijn voor de slaapkamer. U kunt kiezen voor een HEPA luchtreiniger maar het is ook mogelijk om een UV luchtreiniger te plaatsen in uw slaapkamer. Hier beneden vindt u vier luchtreinigers die veel worden besteld voor in de slaapkamer.

Aanbevolen luchtreinigers

has been added to your cart.
Afrekenen