Astma klachten verminderen met een luchtreiniger

Astma klachten verminderen

Heeft u astma en wilt u de klachten verminderen? Luchtreinigers van Ionizer.nl helpen bij het verminderen van deze klachten. Doordat de schadelijke stoffen uit de lucht worden gefilterd, zullen de klachten automatisch verminderen.

Waarom een luchtreiniger?

De hoeveelheid medicijnen tegen de klachten van astma zijn per persoon verschillend. Er zijn mensen die de hoeveelheid medicijnen helemaal zat zijn maar niet zonder kunnen. Luchtreinigers verminderen de klachten van astma en kunnen er voor zorgen dat u minder medicijnen hoeft in te nemen. Doordat onder andere sigarettenrook, pollen en fijnstof uit de lucht worden gefilterd, kunt u een stuk aangenamer wonen of werken.

Vooral de onderstaande HEPA Luchtreinigers werken heel goed tegen astma. Sigarettenrook wordt geneutraliseerd door het actieve koolstoffilter en de pollen en het fijnstof worden gefilterd door het HEPA filter. Luchtreinigers zorgen er voor dat de schadelijke stoffen worden gefilterd en worden omgezet naar schone en frisse lucht.

Aanbevolen luchtreinigers

Wat is astma?

Astma is een blijvende ontsteking aan de longen. Wanneer iemand astma heeft, zijn de longen vaak extra gevoelig en geïrriteerd. Astma aanvallen worden geprikkeld door schadelijke stoffen waar iemand allergisch voor is. Astma aanvallen kunnen ook door verkoudheid komen of een zware inspanning. Bij een astma aanval worden uw luchtwegen nauwer, waardoor het moeilijker is om adem te halen. Uiteraard is iedereen anders en kan daardoor de sterkte van de aanval verschillen. Sommige mensen kunnen hier prima mee leven en bij andere mensen is het zelfs levensbedreigend.

Onderzoek wijst uit dat wanneer er astma is geconstateerd in de familie, er een grotere kans aanwezig is dat dit wordt overgebracht op kinderen en kleinkinderen. Bij astmapatiënten krijgen ongeveer 25% van deze kinderen ook de chronische aandoening astma. Wanneer er geconstateerd is dat u astma heeft, kunt u hier in principe niet meer van af komen. Het is natuurlijk wel mogelijk om de klachten te verminderen door middel van medicijnen en onze luchtreinigers. Het lijkt er soms op dat iemand over astma heen groeit, maar vaak ziet u de klachten op een later tijdstip weer terug komen.

luchtreiniger tegen klachten van astma

Wat zijn de meest voorkomende klachten van astma?

Eén van de meest voorkomende klachten van astma is benauwd zijn. Wanneer u een astma aanval krijgt, kunt u het idee krijgen alsof u stikt. Het kan zijn dat u schrikt van het moment. Probeer altijd kalm te blijven en rechtop te zitten of staan. Astma patiënten hebben ook veel last van hoesten. Dit komt omdat de slijmvliezen altijd geïrriteerd zijn. Door het overtollige slijm reageert uw lichaam met hoesten. Piepend ademhalen is ook een symptoom dat vaak voorkomt. Dit komt doordat de luchtpijp en de bronchiën zich nauwer maken.

has been added to your cart.
Afrekenen