Garantie, Retour en Reparatie

Garantie & Retouren


Garantietermijn


De wettelijke garantie bedraagt 2 jaar op onze producten (m.u.v. filters, uv-lampen en ionisatiedraden). Op ieder product zit standaard een wettelijke garantie. Dit betekent dat Ionizer.nl er voor staat dat een artikel in goede staat verkeert en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren zoals u mag verwachten.

Mocht het product defect zijn maar buiten de garantietermijn van 2 jaar vallen, wil dat nog niet zeggen dat wij niets voor u kunnen betekenen. Ionizer.nl zal er alles aan doen om samen met u een passende oplossing te vinden.

Uw product is beschadigd


Elke luchtreiniger die ons magazijn verlaat is getest door onze kwaliteitsafdeling. Toch kan het voorkomen dat uw product tijdens het vervoer beschadigd of defect raakt. Wij verzoeken u ons direct op de hoogte te brengen als uw aankoop beschadigd is of defect is bij de levering door de vervoerder.

Wanneer u een luchtreiniger door de PostNL aangeboden krijgt waarvan de verpakking dusdanig beschadigd is dat dit aan de buitenzijde zichtbaar is, vragen wij u dit pakket wel aan te nemen en de verpakking te fotograferen. Daarna neemt u contact op met onze klantenservice.

Uw product voldoet niet aan uw verwachtingen


Let op: klik op de onderstaande link ”informatie herroepingsrecht” voor alle wettelijke informatie m.b.t. het herroepingsrecht.

informatie herroepingsrecht

Het kan zijn dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen. U heeft wettelijk 14 dagen zichttermijn (Europese bepaling voor webwinkels), in deze termijn kunt u het aangekochte product testen en bekijken of het aan uw verwachtingen voldoet. De wettelijke zichttermijn gaat in op het moment dat u het product ontvangt. Het retourneren van producten die niet voldoen aan uw verwachtingen dient op eigen kosten te geschieden. Wij raden u aan het product altijd verzekerd te versturen.

Let op: Het product mag geen gebruikerssporen oplopen, met andere woorden, wanneer u een luchtreiniger terugstuurt waarvan het filter ruikt naar bijvoorbeeld “sigaretten rook” dan kunnen er mogelijk kosten in rekening gebracht worden door waarde vermindering van het product. Indien het product beschadigd is behoudt Ionizer.nl het recht het product niet terug te nemen of kosten in mindering te brengen.

Retour gestuurde producten worden alleen geaccepteerd als:

– U de aankoop heeft aangemeld via het retoursformulier.
– De originele verpakking niet is beplakt met stickers of op een andere manier beschadigd is.
– Deze is opgestuurd in de originele verpakking, voorzien van alle geleverde onderdelen.
– Deze geen inwendige gebruikerssporen bevat (sigaretten rook, stof of dierenharen). Is dit wel het geval dan kan het zijn dat er kosten in rekening worden gebracht in verband met de waardevermindering van het product.
– Deze niet uitwendig beschadigd is (krassen, vlekken of deuken).
– Deze binnen de termijn van 14 dagen na ontvangst in ons bezit is.
– Er een kopie aankoopbon is bijgevoegd.

Voldoet het retour gestuurde product aan bovenstaande voorwaarden, dan zal ionizer.nl het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terug storten op uw rekening of bij een omruiling zal het bedrag verrekend worden.

Uw product heeft een storing


Wij zullen uw storing binnen 5 werkdagen behandelen en proberen op te lossen:

– Het product dient in een degelijke verpakking te worden verzonden.

– Het product dient via de site te worden aangemeld als retour. Producten zonder aanmelding worden niet door ons verwerkt!

– Bijgevoegd moet zijn: kopie aankoopbon.
– Wanneer blijkt dat het product defect is geraakt door slecht onderhoud, kunnen wij geen volledige garantie geven.
– De klant is verantwoordelijk voor het opsturen onder garantie, als blijkt dat het product een defect onder garantie heeft kan besloten worden om uit coulance de verzendkosten van de klant naar Ionizer te vergoeden met een maximum van €8,05 binnen NL. Woont u buiten Nederland? Dan worden de retourkosten tot maximaal €10 vergoed.

Wanneer uw product een storing heeft, kunt u dit melden aan onze klantenservice. Wilt u het product retour zenden? Dat kan naar het onderstaande adres.

Ionizer.nl B.V.
Zuidereinde 194-A
1243 KP  ‘s-Graveland

Retourformulier

Let op: klik op de onderstaande link ”informatie herroepingsrecht” voor alle wettelijke informatie m.b.t. het herroepingsrecht.

informatie herroepingsrecht

Wanneer u niet tevreden bent over de luchtreiniger (binnen 14 dagen na aankoop) of de luchtreiniger is defect kunt u de luchtreiniger retour sturen. Voordat u de luchtreiniger naar ons toestuurt, zien wij graag dat u het retourformulier invult. Nadat u het retourformulier heeft ingevuld, kunt de luchtreiniger samen met kopie aankoopbon opsturen.

We verzoeken u uw factuur via het formulier te Uploaden!

WhatsApp Stel uw vraag via Whatsapp