Garantie, Retour en Reparatie

Garantie & Retouren


Garantietermijn


De wettelijke garantie op onze producten is 2 jaar (m.u.v. verbruiksartikelen zoals filters, lampen en ionisatiedraden). Dit betekent dat Ionizer.nl ervoor staat dat een artikel in goede staat verkeert en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren zoals u mag verwachten.

Mocht het product buiten de garantietermijn defect raken zal Ionizer.nl er alles aan doen om samen met u een passende oplossing te vinden.

Uw product is beschadigd


Elke luchtreiniger wordt vooraf getest. Mocht uw product tijdens het vervoer beschadigd of defect raken dan vragen wij u ons hiervan direct op de hoogte te brengen. Wanneer uw aangeboden pakket beschadigd is vragen wij u de verpakking te fotograferen. Daarna neemt u contact op met onze klantenservice.

Uw product voldoet niet aan uw verwachtingen


Let op: klik op de onderstaande link ”informatie herroepingsrecht” voor alle wettelijke informatie m.b.t. herroepingsrecht.

Informatie herroepingsrecht

Het kan zijn dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen. U heeft wettelijk 14 dagen zichttermijn (Europese bepaling voor webwinkels), in deze termijn kunt u het aangekochte product testen en bekijken of het aan uw verwachtingen voldoet. De wettelijke zichttermijn gaat in op het moment dat u het product ontvangt. Het retourneren van producten die niet voldoen aan uw verwachtingen dient op eigen kosten te geschieden. Wij raden u aan het product altijd verzekerd te versturen.

Let op: Het product mag geen gebruikerssporen oplopen, wanneer u een luchtreiniger terugstuurt waarvan het filter ruikt naar bijvoorbeeld “sigarettenrook” dan kunnen er kosten in rekening gebracht worden voor waardevermindering van het product. Indien het product beschadigd is behoudt Ionizer.nl het recht het product niet terug te nemen of kosten van waardevermindering in rekening te brengen.

Retour gestuurde producten worden geaccepteerd als:

– U de aankoop heeft aangemeld via het retourformulier;
– De originele verpakking niet beplakt is met stickers of op een andere manier beschadigd;
– Deze is opgestuurd in de originele verpakking, voorzien van alle geleverde onderdelen;
– Deze geen inwendige gebruikerssporen bevat (sigaretten rook, stof of dierenharen). Is dit wel het geval dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht in verband met de waardevermindering van het product;
– Deze niet in- of uitwendig beschadigd is (krassen, vlekken of deuken);
– Deze binnen 7 dagen na de wettelijke op zicht termijn in ons bezit is;
– Er een kopie factuur is bijgevoegd.

Voldoet het retour gestuurde product aan bovenstaande voorwaarden, dan zal ionizer.nl het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terug storten op uw rekening, bij omruiling zal het bedrag verrekend worden.

Uw product heeft een storing


Wij zullen uw reparatie binnen 10 werkdagen behandelen en proberen op te lossen:

– Het product dient in een degelijke verpakking te worden verzonden;
– Het product dient te worden aangemeld als retour. Producten zonder aanmelding kunnen niet worden verwerkt
– Bijgevoegd moet zijn: kopie aankoop bon.
– Wanneer blijkt dat het product defect is geraakt door nalatigheid, kunnen wij geen volledige garantie geven.
– De klant is verantwoordelijk voor het opsturen onder garantie, wanneer het defect binnen garantie valt kunnen de  verzendkosten worden vergoed tot een maximum van €8,05 binnen NL. Woont u buiten Nederland? Dan worden de verzendkosten tot maximaal €10 vergoed.

Wanneer uw product een defect of storing heeft dient u dit altijd te melden bij onze klantenservice. Wilt u het product retour zenden? Dat kan na aanmelding naar het onderstaande adres:

Ionizer.nl B.V.
Zuidereinde 194-A
1243 KP  ‘s-Graveland

Retourformulier

Let op: klik op de onderstaande link ”informatie herroepingsrecht” voor alle wettelijke informatie m.b.t. het herroepingsrecht.

informatie herroepingsrecht

Wanneer u niet tevreden bent over de luchtreiniger (binnen 30 dagen na aankoop) of de luchtreiniger is defect kunt u de luchtreiniger retour sturen. Nadat u het retourformulier heeft ingevuld, kunt de luchtreiniger verzenden.