Herfst en Koning Winter zijn onderweg!

Herfst en Koning Winter zijn onderweg!

De herfst en winter komen er weer aan en dat betekent dat de kachel aan moet en de griep op de loer ligt. De afgelopen 2 jaar hebben we daar iets extra bijgekregen namelijk: Covid19 oftewel Corona.

Onze luchtreinigers kunnen u erbij helpen om ziekmakende virussen buiten de deur te houden. Ionizer.nl heeft interessante luchtreinigers die u beschermen tegen deze virussen door middel van het Tio2 filter in samenwerking met het UV-C licht. Deze techniek zorgt ervoor dat virussen direct gedood worden als ze door de luchtreiniger worden opgenomen. Daarnaast zorgen onze machines ervoor dat fijnstof, één van de grootste vijand van mensen met Astma, COPD en andere luchtwegen aandoening, uit de lucht gehaald wordt. Mensen met allergieën, zoals voor honden, katten, maar ook hooikoorts, hebben zéér veel baat bij onze luchtreinigers.

Onze Neotec AP-HC 300, XJ-3900A en XJ-3800A zijn luchtreinigers die u beschermen tegen virussen en fijnstof. Ze werken op basis van Ionisatie en HEPA/Koolstof filtering en zijn allen voorzien van de Effectieve LED UV en Tio² techniek welke virussen, schimmels en bacteriën verwijdert.

Ionizer.nl verkoopt niet alleen Luchtreinigers. In deze huidige tijd, waarin de energierekening bijna maandelijks omhoog gaat in verband met de gas en energieprijzen is iedereen opzoek naar een goedkopere manier van het verwarmen van het huis. Ook daar heeft Ioniner.nl oplossingen voor zoals energie zuinige Airco’s met het 3D Interventer Systeem wat een besparing oplevert tot 65%. Door middel van de warmtepomp zorgen onze airco’s voor verkoeling in warme tijden en is het in de winter een energiezuinige warmtebron.

Een andere goede vervanger is de Pelletkachel. Een pelletkachel zorgt niet alleen voor sfeer, maar bespaart ook op de maandlasten. De aanschafwaarde van pellets is laag en ze zijn overal verkrijgbaar. De gewenste temperatuur is eenvoudig in te stellen en wordt nauwkeurig gehandhaafd. Met een rendement tot wel 97,9% gaat geen kostbare energie verloren.

Neem eens een kijkje op onze website www.ionizer.nl of laat u informeren door onze deskundige klantenservice. U kunt ze bereiken via de Telefoon of Whatsapp op telefoonnummer: 035 5822202. Zij beantwoorden u vragen dagelijks tussen 09:00 en 22:00 uur op werkdagen en van 10:00 – 18:00 uur in het weekend!

Met ons komt u wel de winter door!

Deel deze pagina