Pre-Orders

Wat is Pre-Order?

Ionizer.nl streeft naar een volledig aanbod van producten. Door de grote vraag wereldwijd kan het voorkomen dat een product niet direct leverbaar is. Om te zorgen dat u toch een product kan bestellen en reserveren bieden wij de mogelijkheid het product via Pre-Order te bestellen.

Wat voor een korting krijg ik?

Wanneer u een product via Pre-Order koopt, beloont Ionizer.nl u hiervoor. Op de productpagina vindt u de originele prijs en de aanbiedingsprijs. Deze aanbiedingsprijs geldt totdat het product direct leverbaar is, de korting kan variëren van 5% tot 15%. Het product vooraf reserveren kan dus een aanzienlijke korting opleveren en na betaling is het product voor u met zekerheid gereserveerd.

Wanneer krijg ik mijn product?

Zodra het product bij de Nederlandse Douane is ingeklaard wordt het direct bij ons magazijn afgeleverd. Uw Pre-Order heeft daarbij altijd voorrang op de gewone orders. Wij proberen alle Pre-Orders dezelfde dag te verwerken én te versturen. Bij een aanpassing van de levertijd, ontvangt u een persoonlijke mail.

Kan ik mijn geld terugvragen als de levering te lang duurt?

U heeft altijd het recht om uw Pre-Order aan te passen of te annuleren. Het betaalde factuurbedrag wordt dan binnen 3-5 werkdagen teruggeboekt.

Hoe gaat Pre-Order in zijn werk?

U besteld het product via onze website en rekent af via één van de betaalmogelijkheden. U ontvangt hierna een mail met daarin een bevestiging van uw bestelling, de manier waarop u betaald heeft en de verwachte levertijd. Door een technisch probleem staat er in de mail dat uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd wordt. Hierna ontvangt u een bevestiging dat uw bestelling is verwerkt en de verwachte levertijd. LET OP: Een bestelling via bank betaling betaald blijft 5 werkdagen geldig.

Heeft u nog vragen?

Wanneer u vragen heeft nodigen wij u graag uit om met ons contact op te nemen. Onze productadviseurs en klantenservice staat u graag te woord.

Hieronder vindt u de contactmogelijkheden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-22:00 uur
Zaterdag en zondag 10:00-18:00 uur

Via Telefoon: 035 5822 202
Via Whatsapp: 035 5822 202
Via Email: info@ionizer.nl

WhatsApp Stel uw vraag via Whatsapp