Pre-Orders

Wat is Pre-Order?

Ionizer.nl streeft naar een volledig aanbod van producten. Door de grote vraag wereldwijd kan het voorkomen dat een product niet direct leverbaar is. Om te zorgen dat u toch een product kan bestellen en reserveren bieden wij de mogelijkheid het product via Pre-Order te bestellen.

Wat voor een korting krijg ik?

Wanneer u een product via Pre-Order koopt, beloont Ionizer.nl u hiervoor. Op de productpagina vindt u de originele prijs en de aanbiedingsprijs. Deze aanbiedingsprijs geldt totdat het product direct leverbaar is, de korting kan variëren van 5% tot 15%. Ook kan er korting gegeven worden door middel van bijvoorbeeld een extra gratis filterset of onderhoudspakket. Het product vooraf reserveren kan dus een aanzienlijke korting opleveren en na betaling is het product voor u met zekerheid gereserveerd.

Wanneer krijg ik mijn product?

Zodra het product bij de Nederlandse Douane is ingeklaard wordt het direct bij ons magazijn afgeleverd. Uw Pre-Order heeft daarbij altijd voorrang op de gewone orders. Wij proberen alle Pre-Orders dezelfde dag te verwerken én te versturen. Bij een aanpassing van de levertijd, ontvangt u een persoonlijke mail.

Kan ik mijn geld terugvragen als de levering te lang duurt?

U heeft altijd het recht om uw Pre-Order aan te passen of te annuleren. Het betaalde factuurbedrag wordt dan binnen 3-5 werkdagen teruggeboekt.

Hoe gaat Pre-Order in zijn werk?

U besteld het product via onze website en rekent af via één van de betaalmogelijkheden. U ontvangt hierna een mail met daarin een bevestiging van uw bestelling, de manier waarop u betaald heeft en de verwachte levertijd. Door een technisch probleem staat er in de mail dat uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd wordt. Hierna ontvangt u een bevestiging dat uw bestelling is verwerkt en de verwachte levertijd. LET OP: Een bestelling via bank betaling betaald blijft 5 werkdagen geldig.

Heeft u nog vragen?

Wanneer u vragen heeft nodigen wij u graag uit om met ons contact op te nemen. Onze productadviseurs en klantenservice staat u graag te woord.

Hieronder vindt u de contactmogelijkheden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-22:00 uur
Zaterdag en zondag 10:00-18:00 uur

Via Telefoon: 035 5822 202
Via Whatsapp: 035 5822 202
Via Email: info@ionizer.nl