Pre-Orders

Wat is een Pre-Order?

Ionizer.nl staat er om volledig aanbod van producten te bieden. Door de grote vraag en populariteit van onze producten wereldwijd kan het voorkomen dat een product niet direct leverbaar is. Om ervoor te zorgen dat onze klanten toch hun product kunnen bestellen en reserveren, bieden wij de mogelijkheid het product via Pre-Order te bestellen.

Wat voor een korting krijg ik?

Wanneer u een product in Pre-Order koopt, beloont Ionizer.nl u hiervoor. U ziet op de product pagina de originele prijs en de aanbiedingsprijs. Deze aanbiedingsprijs geldt totdat het product weer op voorraad is en de korting kan variëren van 5% tot 15%. Het product vooraf reserveren kan dus een aanzienlijke korting opleveren en na betaling is het product voor u gereserveerd.

Wanneer krijg ik mijn product?

Zodra het product is ingeklaard bij de Nederlandse Douane, wordt het direct bij ons magazijn afgeleverd. Alle Pre-Orders krijgen vanaf dat moment voorrang op de gewone orders. Wij proberen alle Pre-Orders op dezelfde dag te verwerken én te versturen. Bij een aanpassing van de levertijd, ontvangt u een persoonlijke mail.

Kan ik mijn geld terugvragen als de levering te lang duurt?

U heeft altijd het recht om uw Pre-Order aan te passen of te annuleren. Het betaalde factuurbedrag wordt dan binnen 3-5 werkdagen aan u teruggeboekt.

Hoe gaat de Pre-Order in zijn werk?

U besteld het product via onze website en rekent af via één van de betaalmogelijkheden. U ontvangt hierna een mail met daarin een bevestiging van uw bestelling, de manier waarop u betaald heeft en de levertijd. Door een technisch probleem staat er in de mail dat uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd wordt, dit is niet zo. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging dat uw bestelling is aangekomen en de verwachte levertijd. LET OP: Order die via bankbetalingen worden geboekt blijven 3 dagen geldig. Mocht uw order binnen de 3 werkdagen niet betaald worden, dan zijn wij, vanwege de vele aanvragen, genoodzaakt uw bestelling te annuleren. U ontvangt hierover een mail.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan nodigen wij u graag uit om met ons contact op te nemen met onze product adviseurs en klantenservice. Hieronder vindt u de contactmogelijkheden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-22:00 uur
Zaterdag en zondag 10:00-18:00 uur

Via Telefoon: 035 5822 202
Via Whatsapp: 035 5822 202
Via Email: info@ionizer.nl

WhatsApp Stel uw vraag via Whatsapp