Pre-Orders

Wat is een Pre-Order?

Ionizer.nl staat er om bekend de voorraad van producten op peil te hebben en te houden. Onze bevoorrading zou dan ook per begin maart weer worden aangevuld maar vanwege Covid-19 is daar helaas vertraging in opgetreden. Om ervoor te zorgen dat onze klanten toch hun product kunnen bestellen, hebben wij besloten de mogelijkheid in onze website te bouwen tot het maken van Pre-Orders voor producten die wij binnen 3 maanden verwachten.

Wat voor een korting krijg ik dan?

Wanneer u een product in Pre-Order koopt, beloont Ionizer.nl u hiervoor. U ziet op de product pagina de originele prijs en de aanbiedingsprijs. Deze aanbiedingsprijs geldt totdat het product weer op voorraad is en de korting van variëren van 5% tot 15%. Het product vooraf reserveren kan dus een aanzienlijke korting opleveren.

Wanneer krijg ik mijn product?

Zodra het product is ingeklaard bij de Nederlandse Douane, wordt het direct naar ons magazijn gebracht. Alle Pre-Orders krijgen vanaf dat moment voorrang op de gewone orders. Wij proberen alle Pre-Orders op dezelfde dag te verwerken én te versturen.

Kan ik mijn geld terugvragen als de levering te lang duurt?

Natuurlijk kunt u uw bestelling cancellen en uw geld terug ontvangen, houdt u wel rekening met een retourprocedure van ongeveer 3 tot 5 werkdagen.

WhatsApp Stel uw vraag via Whatsapp