Helpt een Ionizer van Neo-Tec© tegen Covid-19?

Helpt een Ionizer van Neo-Tec© tegen Covid-19?

Deze vraag krijgen we momenteel veel. De regering versoepelt de regels steeds verder en mensen gaan weer meer de straat op en naar feestjes toe. Momenteel vinden de meeste besmettingen plaats in huiselijke kring oftewel, bij de mensen thuis. Het is daarom van groot belang om je huis minimaal 15 minuten per dag geheel te ventileren! Niet alleen de woonkamer, maar ook de keuken, badkamer, slaapkamer, kortom ieder vertrek in je huis. Maar wat nou als het regent, er staat veel wind of het kan gewoon niet? Dan kan een Ionizer van Neo-Tec© u zeker helpen.

Het Covid-19 virus, ook bekend als het Corona-Virus, gaat razend snel rond in de wereld met al zijn varianten. Op de markt wordt veel reclame gemaakt voor luchtreinigers met HEPA filters en UV licht echter, deze doden niet of nauwelijks het Covid-19 virus. Een HEPA filter houdt niet het virus tegen en het UV licht alleen doodt niet het Virus, daar is meer voor nodig!

Wat helpt dan wel? Om het Covid-19 virus te doden heb je nodig:

  1. UVC Licht
  2. Een Tio2 filter (Titanium Dioxide)

Deze combinatie zorgt voor het elimineren van het Covid-19 virus. Bevat een luchtreiniger deze onderdelen niet, dan zal het ook niet effectief zijn tegen het Covid-19 virus.

Het HEPA filter houdt het fijnstof tegen en de gaatjes hebben een grote van 0.3 micron. Veel merken pronken met het feit dat hun HEPA filter 0.1 micron is maar let wel, 0.1 micron raakt ook snel verstopt en zorgt ervoor dat u vaker uw filter moet vervangen.

De XJ-3800A, XJ-3900A en de AP-HC300W zijn de 3 machine’s van Neo-Tec© die u tegen Covid-19 kunnen beschermen! Door het UVC licht in combinatie met het Tio2 filter beschermen ze u optimaal. Natuurlijk kunnen wij niet claimen dat u geheel beschermd bent tegen het Covid-19 virus als u een machine plaatst, het virus MOET eerst door de machine om gedood te worden, maar u verkleind de kans om besmet te raken.

Meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze zijn 7 dagen per week voor u beschikbaar via telefoon of Whatsapp op het nummer +31 (0)35 5822 202 (dit nummer geldt ook voor Whatsapp via mobiele telefoon!).

Deel deze pagina