De lente is in aantocht…

De lente is in aantocht…

We laten de winter achter ons en begroeten de lente. De vogels gaan weer broeden, de tulpen en narcissen komen weer de grond uit, de bomen komen weer in bloei! Een prachtig gezicht na al het grauwe maar….. ook de hooikoorts is weer onderweg! Tijd om uw luchtreiniger te voorzien van nieuwe filters of, als u nog geen luchtreiniger heeft, er een aan te schaffen!!

De laatste jaren hebben wij in Nederland méér dan ooit last van de pollen. Door de zachte winters begint de pollen periode ook telkens weer iets vroeger. Tranende ogen, problemen met de luchtwegen zijn tekenen van hooikoorts. U kunt er iets aan doen: Dagelijks dweilen en stofzuigen is belangrijk! Hiermee verwijderd u de pollen van de vloer. Daarnaast kunt u overwegen een NeoTec© luchtreiniger aan te schaffen. De NeoTec© XJ-3800A, XJ-3900A en AP-HC 300W/B zijn perfecte luchtreinigers die d.m.v. verschillende filters 99,8% van de fijnstof uit uw leefomgeving filtert! Wilt u geen luchtreiniger waarbij u filters moet vervangen, dan adviseren wij de XJ-3500. Deze luchtreiniger filtert d.m.v. UV-C en een Elektrostatisch filter die eenvoudig te reinigen is! Door een uitgekiende plasmatechniek is dit een hardloper in ons assortiment! Veel KNO artsen raden een goede luchtreiniger aan om aandoeningen aan de luchtwegen te voorkomen.

Momenteel hebben wij interessante aanbiedingen voor de genoemde luchtreinigers! Weet u niet welke machine voor u geschikte is, neem dan contact op met onze klantenservice via Mail, Whatsapp of telefoon. Zij zitten dagelijks voor u klaar tussen 09:00 – 22:00 uur.

Last van Hooikoorts? Raadpleeg het Pollennieuws!

Deel deze pagina