Aantal Covid-19 besmettingen blijven stijgen..

Aantal Covid-19 besmettingen blijven stijgen..

1 op de 7 geteste personen test positief op Covid-19! Dit is een zéér verontrustend aantal en zal niet af gaan nemen de komende 2 weken. Door de strengere maatregelen, opgelegd door de overheid, zijn we genoodzaakt om thuis niet alleen te relaxen maar ook te werken. Een goede luchtkwaliteit is juist nu belangrijk, zeker als het gaat om griep en andere virussen buiten de deur te houden.

De luchtreinigers met HEPA filtering in combinatie met UV + Tio2 filtering van Ionizer.nl kunnen u daarbij helpen. Door een geautomatiseerd systeem zorgen deze luchtreinigers ervoor dat de luchtkwaliteit in de ruimte continu verschoont en ververst wordt. Hiermee brengt u het risico om bijvoorbeeld besmet te worden met het griepvirus tot minimaal. De UV + Tio2 filtering zorgen namelijk dat alle virussen die deze filters passeren gedood worden.

Meer informatie? Kijk dan eens op de productpagina’s van de XJ-3800A en XJ-3900A. Ook kunt u contact opnemen via de telefoon of Whatsapp met één van onze adviseurs. Telefoonnummer: 035 58522 202.

Deel deze pagina