Nieuws en Informatie

Blogs

Welke luchtreiniger heeft u nodig?

Welke luchtreiniger heeft u nou nodig? Het blijft lastig, er zijn namelijk veel verschillende luchtreinigers op de markt. Er is een luchtreiniger met HEPA/Koolstoffilter maar er zijn ook UV luchtreinigers en luchtreinigers die alleen ioniseren. Wij proberen de keuze zo makkelijk mogelijk te maken voor u. In onderstaand tabel, kunt u per model zien welke filtertechnieken er in de luchtreiniger zitten. Kunt u toch geen keuze maken? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!
Lees meer…

Hooikoorts en Allergie klachten verminderen

Heeft u last van hooikoorts? Dan is het zaak om te zorgen voor een gezond klimaat in uw woning en/of werkplek. Luchtreinigers van Ionizer.nl zijn uitermate effectief om de verschijnselen van hooikoorts te bestrijden.
Lees meer…

Astma klachten verminderen

Heeft u astma en wilt u de klachten verminderen? Luchtreinigers van Ionizer.nl helpen bij het verminderen van deze klachten. Doordat de schadelijke stoffen uit de lucht worden gefilterd, zullen de klachten automatisch verminderen.
Lees meer…

Fijnstof verwijderen

Heeft u last van fijnstof of onaangename geurtjes in uw huis? Zuiver de lucht in uw huis dan met een luchtreiniger. Dit voorkomt klachten en verbetert uw prestaties. Bovendien kunt u uw gasten ontvangen in een huis met gezonde lucht!
Lees meer…

Rooklucht verwijderen

Vindt u dat uw huis stinkt naar rook? Behalve dat sigarettenrook schadelijk is, komt er ook een vervelende geur vrij tijdens het roken. Voor partners en kinderen van rokers wordt dit als vies en benauwend ervaren. Wissel uw rooklucht in voor schone, frisse lucht met een luchtreiniger van Ionizer.nl!
Lees meer…

Gezond binnenklimaat vogels

Vogels produceren veel fijnstof en huidschilfers, met name de kaketoe en de grijze/roodstaart papegaai, maar mensen veroorzaken dit ook met rooklucht, autogassen en andere huishoudelijke activiteiten waarbij fijnstof vrijkomt. Deze fijnstof is zo klein dat zowel de mens als uw vogels dit dagelijks inademen. In eerste instantie kan dit ervoor gaan zorgen dat u gaat hoesten of niezen maar op de langere termijn kan dit grote problemen geven zoals een allergie of bronchitis. Het zuiveren van de lucht helpt u en uw vogels om beter te ademen.
Lees meer…

Kattenallergie en geurtjes

Heeft u een allergische reactie in het bijzijn van uw kat? Of vindt u dat geurtjes, afkomstig van uw kat, de boventoon voeren in uw huis? Met behulp van de luchtreinigers van Ionizer.nl vermindert of verhelpt u deze klachten. De klachten van een kattenallergie beginnen meestal binnen een half uur nadat u in aanraking bent gekomen met uw kat. Van een kattenallergie kunt u het hele jaar last hebben. Daarnaast veroorzaakt uw kat geurtjes om allerlei redenen, die met een luchtreiniger kunnen worden verminderd.
Lees meer…

Hondenallergie en geurtjes

Heeft u een allergische reactie in het bijzijn van uw hond? Of vindt u dat geurtjes, afkomstig van uw hond, de boventoon voeren in uw huis? Met behulp van de luchtreinigers van Ionizer.nl vermindert of verhelpt u deze klachten. De klachten van een hondenallergie beginnen meestal binnen een half uur nadat u in aanraking bent gekomen met uw hond. Van een allergie voor huisdieren kunt u het hele jaar last hebben. Daarnaast veroorzaakt uw hond geurtjes om allerlei redenen, die met een luchtreiniger kunnen worden verminderd.
Lees meer…

Allergie voor huisdieren

Heeft u een allergie voor huisdieren of krijgt u een allergische reactie in het bijzijn van uw huisdieren? Hierbij valt te denken aan last van rode ogen, niezen, jeuk en/of benauwdheid. Deze klachten zijn te verhelpen of te verminderen met behulp van de luchtreinigers van Ionizer.nl!
Lees meer…

WhatsApp Stel uw vraag via Whatsapp