Combi Deal + Extra Filter

Nu Tijdelijk Speciale Combideal!Nu ook Renewd


Beschrijving

NeoTec XJ-3800A/B HEPA Luchtreiniger met afstandsbediening tot 70m²/175m³
plusteken Compleet 7-staps filtersysteem
plusteken Zeer grote capaciteit (70m²/175m³)
plusteken Volautomatisch d.m.v stof en geur/gas sensor
plusteken Ingebouwde timerfunctie (1, 2 en 8 uur)
plusteken Doet het al prima in een lagere stand
plusteken Ook geschikt als rookreiniger
plusteken Handige afstandsbediening
plusteken Voordelig vervangingsfilter
plusteken Luchtkwaliteit indicator


De XJ-3800A/B is een topmodel NeoTec HEPA luchtreiniger met afstandsbediening. Deze  HEPA luchtreiniger is geschikt voor het reinigen van ruimtes tot 70m² en haalt met een 7 staps filtersysteem 99,97% van de deeltjes uit de lucht. Door de nieuwe fotokatalyse techniek is deze HEPA luchtreiniger in staat om bijna 100% van de bacteriën, virussen, schimmels en overige micro-organismen te doden.

Deze HEPA luchtreiniger heeft vijf standen, waaronder een automatische stand. Door middel van een geur- en stofsensor past de luchtreiniger de werking automatisch aan. Ook heeft de XJ-3800A/B een timerfunctie (1, 2 en 8 uur) en is zeer stil in gebruik. Het verschil tussen de XJ-3800A en XJ-3800B is de vormgeving van de kap en de kleur van het toestel. De bediening en werking van beide apparaten is identiek.

Automatische stand en timerfunctie
De XJ-3800A/B HEPA luchtreiniger heeft een automatische stand. Door middel van een geur- en stofsensor past de luchtreiniger de werking automatisch aan. Dit maakt het apparaat zeer energiezuinig en verzekerd u altijd van schone en gezonde lucht. Met de timerfunctie schakelt de XJ-3800A automatisch uit na 1, 2 of 8 uur.

7 staps filtersysteem
De XJ-3800A/B HEPA luchtreiniger is één van de meest effectieve en geavanceerde luchtreiniger op de markt. Door middel van een 7 staps filtersysteem haalt de luchtreinigers 99.97% van de schadelijke deeltjes uit de lucht.

Plasma filter
Het plasma filter is een geavanceerde techniek waarmee schimmelsporen, bacteriën en virussen door middel van elektrisch geladen ionisatie draden geneutraliseerd worden.

Ionisator
De XJ-3800A/B ionisator produceert negatieve ionen en verspreidt deze in de lucht. De krachtige generator zorgt ervoor dat de stofdeeltjes in de lucht zwaarder worden en naar de grond dalen. U heeft minder last van zwevende stofdeeltjes in de lucht. De negatieve ionen vergroten de capaciteit om zuurstof op te nemen en verdrijven vermoeidheid. Ook kan het symptomen van hoofdpijn, nervositeit, depressiviteit en slapeloosheid verminderen.

Voorfilter
Het voorfilter verwijdert stofdeeltjes, pluizen en haren (huisdieren). Het beschermt de andere filters tegen grove vervuiling en optimaliseert zo de functionaliteit.

Elektrostatisch filter (Plasma Dust Collector)
Het elektrostatisch filter wekt een hoge spanning op waardoor passerende stofdeeltjes op de geladen platen neerslaan en worden vastgehouden.

Koolstoffilter
Het actieve koolstoffilter heeft een honingraatstructuur waarin honderden losse bolletjes actieve kool opgesloten zitten. Actieve kool is een sterk absorptiemiddel en kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak. Hierdoor is het in staat verschillende schadelijke stoffen aan zich te binden en effectief te filteren tegen vluchtige organische stoffen, sigarettenrook en onaangename luchtjes.

HEPA filter
Het HEPA filter verwijdert minimaal 99.97% van de fijnstofdeeltjes van 0.3 micrometer. Deze grootte van fijnstofdeeltjes staat bekend als Most Penetrating Particle Size (MPPS). Dit zijn de moeilijkst te filteren deeltjesgrootte. Ook filtert het HEPA filter stuifmeel, boompollen, huisstofmijt, haren en schilfers. Astma-en allergie-patiënten hebben hier veel baat bij.

Tio² filter
Het Tio² filter werkt samen met de UV lampen en versterkt de bacterie- en virusdodende werking. Het Tio² filter zorgt daarnaast dat geuren worden afgebroken en dat schimmels zich niet verder kunnen verspreiden. Het Tio² filter is eenvoudig schoon te maken. Dit kunt u doen met een natte doek of in de vaatwasser. Voordat u het Tio² filter terug doet in de luchtreiniger, moet het filter droog zijn.

UV lampen
De UV lamp neutraliseert alle stofdeeltjes die het apparaat binnenkomen. Ook zuivert het de lucht van schadelijke bacteriën, virussen, micro-organismen en kleine (fijn)stofdeeltjes. De UV lampen die in dit model luchtreiniger zit, hoeven niet vervangen te worden. De UV lamp heeft een optimale werking van 8000 bedrijfsuren.

Meerdere standen
De XJ-3800A/B HEPA luchtreiniger heeft vijf standen (automatisch/zacht/laag/middel/hoog/). De lage stand gebruikt u voor een normale reiniging van de lucht en de hoge stand als u de lucht sneller wilt reinigen. Dankzij de afstandsbediening kunt u eenvoudig van stand wisselen wanneer dat nodig is.