Over ons

Ionizer.nl - Overal frisse lucht!


Ionizer.nl is sinds 2003 uw online luchtreiniger shop voor schone en frisse lucht in huis, op kantoor en onderweg. Wij zijn de officiële dealer en importeur van NeoTec© luchtreinigers in de Benelux. Ons brede assortiment biedt u een keuze uit modellen geschikt voor kleine, middelgrote en grote ruimtes (tot ca. 250m²). De combinatie van verschillende reinigingstechnieken verbeteren de kwaliteit van de binnenlucht en zorgen voor een schone en gezonde leef- en werkomgeving. Een schoon en gezond binnenklimaat geeft u meer energie, verbetert de weerstand en voorkomt ziektes.

NeoTec luchtreinigers hebben een CE-keurmerk en zijn zeer energiezuinig in gebruik. Door de compacte vormgeving zijn onze luchtreinigers ook eenvoudig in elke ruimte te plaatsen.

Ionizer.nl - Service


Ionizer.nl heeft service hoog in het vaandel staan. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Snelle levering, goede garantievoorwaarden en een goede klantenservice zijn onze speerpunten.

Snelle levering
Onze producten zijn altijd op voorraad. Als u op werkdagen voor 17.00 uur besteld en betaald, wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd.

Garantie
Ionizer.nl heeft veel vertrouwen in haar producten. Ionizer.nl krijgt vrijwel nooit defecte luchtreinigers terug. Mocht er toch iets defect zijn aan uw luchtreiniger dan kunt u natuurlijk contact opnemen met de klantenservice. Ionizer.nl probeert het contact verzoek binnen 48 uur op te lossen. Op al onze producten is een garantietermijn van 2 jaar van toepassing (m.u.v. filters en lampen), mocht een product binnen 2 jaar na aankoop defect raken dragen wij zorg voor reparatie of vervanging van het product.

Aanbiedingen
Op Ionizer.nl vindt u altijd een aanbieding die bij uw wensen past. Bijna elke maand hebben wij een nieuwe actie die wij via de websites, Facebook en Twitter kenbaar maken.

Ionizer.nl - Vrijblijvend advies


Voor vragen en advies kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Op werkdagen zit er tussen 09:00 uur en 22:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 18:00 uur altijd een specialist voor u klaar die graag helpt bij het beantwoorden van uw vragen.